رفتن به محتوای اصلی
x
حضور 6 پژوهشگر مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در فهرست 2 درصد دانشمندان برتر جهان در سال 2025

بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی دانشمندان که توسط دانشگاه استنفورد منتشر شده است، 6 نفر از اعضای هیئت علمی و پژوهشگران مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در میان 2 درصد دانشمندان برتر جهان در سال 2025 قرار گرفته‌اند.
گفتنی است این رتبه‌بندی توسط پژوهشگران دانشگاه استنفورد و بر پایه داده‌های موجود در پایگاه اطلاعاتی Scopus انجام شده است.

در این ارزیابی، علاوه بر شاخص‌های کمّی مانند تعداد مقالات و میزان استنادات، از شاخص‌های ترکیبی نظیر hm-index استفاده شده است.

بازدید از مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی

در روز سه شنبه مورخ 22 مهرماه 1404 مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات، سرپرست هماهنگی امور مراکز تحقیقاتی، رئیس ارتباط دانشگاه با صنعت، کارشناس مسئول طرح های اثر گذار و کارشناسان مرتبط معاونت تحقیقات و فناوری از مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی بازدید به عمل آوردند. در این بازدید که رییس و معاون پژوهشی و اعضای محترم شورای پژوهشی مراکز نیز حضور داشتند، ضمن بازدید میدانی و بررسی امکانات و تجهیزات مرکز، طی برگزاری جلسه ای به بیان اهداف، برنامه استراتژیک و عملیاتی مرکز پرداخته شد و در خصوص مشکلات، چالش ها، راهکارها و پیشنهادات اصلاحی، ارتقاء رتبه و شاخص های مرکز بحث و تبادل نظر گردید.

نسشت خبری ترجمان دانش با عنوان " ارزیابی کیفیت میکروبی و ارزش تغذیه نمونه های محلول تغذیه ی روده ای اخذ شده از بیمارستان های شهر اصفهان و بررسی تاثیر مخلوط اسانس آویشن، زعفران و زردچوبه بر کیفیت میکروبی و ظرفیت آنتی اکسیدانی"

روز یکشنبه 28 بهمن ماه، نسشت خبری ترجمان دانش با عنوان " کاهش آلودگی میکروبی محلول‌های تغذیه‌ای با اسانس‌های گیاهی" در معاونت تحقیقات و فناوری ساعت 10 الی 12 برگزار گردید. گزارش این نشست به شرح زیر می باشد:

فرمول‌های تغذیه روده‌ای تجاری به عنوان بخشی از حمایت تغذیه‌ای برای بیماران استفاده می‌شوند. این فرمول‌ها به صورت صنعتی تولید می‌شوند و بر اساس نیازهای خاص پزشکی طراحی شده‌اند. آنها معمولاً استریل هستند و شامل رژیم‌های غذایی مختلفی می‌شوند .

کسب ضریب تأثیر توسط 7 مجله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

کسب ضریب تأثیر توسط 7 مجله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

براساس گزارش استنادی مجلات (JCR) پایگاه استنادی کلاریویت(Clarivate) ، مجلات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به شرح ذیل:

1. International Journal of Preventive Medicine

2. Iranian Journal of Nursing and Midwifery Research

3. ARYA Atherosclerosis

4. Advanced Biomedical Research

5. Journal of Education and Health Promotion

6. Journal of Research in Pharmacy Practice

7. Research in Pharmaceutical Science

کسب جایزه البرز1402 توسط خانم زهرا حاج هاشمی (دانشجوی برگزیده شصت و یکمین سال جایزه البرز)
با کمال مسرت به اطلاع می رساند در شصت و یکمین سالگرد تاسیس بنیاد فرهنگی البرز از سرکار خانم زهرا حاج هاشمی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی علوم تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به عنوان دانش‌آموخته ممتاز دوره‌های کارشناسی و کارشناسی‌ارشد در بخش برترین‌های دانشجویان علوم پزشکی تجلیل شد. از طرف مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی، این موفقیت را حضور ایشان تبریک و تهنیت عرض می نماییم و پیروزی و سربلندی در پرتو الطاف پروردگار در تمامی مراحل زندگی را برای ایشان آرزومندیم.
فراخوان "طرح های پژوهشی مشترک ایران و ترکیه در سال 2022"

محققین و اعضاء هیات علمی که دارای عضویت در سامانه( http://isid.research.ac.ir ) باشند، پس از حصول توافق با یکی از محققین و اعضای هیات علمی مراکز تحقیقاتی یا دانشگاه های ترکیه ای و تهیه پروپوزال مشترک، نسبت به بارگذاری این طرح ها در وبگاه های ویژه اقدام خواهند کرد.

بعد از طی فرآیند داوری توسط کمیته های داوری طرفین، طرح های نهایی توسط کمیته مشترک انتخاب خواهند شد. اطلاعات و قوانین حاکم بر این طرح ها، برنامه زمانبندی و فرم پروپوزال جهت دسترسی محققان از آدرس های اینترنتی مندرج در نامه پیوست قابل دسترسی می باشد.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی اثرگذار

بمناسبت هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی اثرگذار در تاریخ ۲۴ و ۲۵ آذر ماه با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاونین محترم و با حضور فعال مرکز تحقیقات امنیت غذایی برگزار گردید. در این نمایشگاه موارد ثبت اختراع، طرح های محصول محور، کتب تالیفی، فصل کتب مرجع و تعداد ۱۴۵مقاله Q۱ اعضای هیأت علمی دانشکده تغذیه و مرکز تحقیقات امنیت غذایی ارائه گردید. 

فراخوان پذیرش دستیار پژوهش

به منظور توسعه و جذب نیروهای توانمند برای اجرای پروژه های تحقیقاتی، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اعتبار پژوهشی مازاد بر پژوهانه جهت تامین یا تکمیل حق الزحمه دستیار پژوهش اعطا می نماید.

مهلت ارسال درخواست: 25 آذر 1400

 

ff

وبینار "ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال مواد غذایی"

به مناسبت هفته پژوهش وبینار "ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال مواد غذایی"با تدریس خانم دکتر حدیث رستم آبادی، دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی و استادیار مرکز تحقیقات امنیت غذایی، روز سه شنبه ۱6آذرماه، ساعت 13-14 برگزار گردید.

بطور خلاصه در این وبینار به تبیین موضوع ذیل پرداخته شد:

 

اشتراک در پژوهشی