رفتن به محتوای اصلی
x
نسشت خبری ترجمان دانش با عنوان " ارزیابی کیفیت میکروبی و ارزش تغذیه نمونه های محلول تغذیه ی روده ای اخذ شده از بیمارستان های شهر اصفهان و بررسی تاثیر مخلوط اسانس آویشن، زعفران و زردچوبه بر کیفیت میکروبی و ظرفیت آنتی اکسیدانی"

روز یکشنبه 28 بهمن ماه، نسشت خبری ترجمان دانش با عنوان " کاهش آلودگی میکروبی محلول‌های تغذیه‌ای با اسانس‌های گیاهی" در معاونت تحقیقات و فناوری ساعت 10 الی 12 برگزار گردید. گزارش این نشست به شرح زیر می باشد:

فرمول‌های تغذیه روده‌ای تجاری به عنوان بخشی از حمایت تغذیه‌ای برای بیماران استفاده می‌شوند. این فرمول‌ها به صورت صنعتی تولید می‌شوند و بر اساس نیازهای خاص پزشکی طراحی شده‌اند. آنها معمولاً استریل هستند و شامل رژیم‌های غذایی مختلفی می‌شوند .

کسب ضریب تأثیر توسط 7 مجله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

کسب ضریب تأثیر توسط 7 مجله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

براساس گزارش استنادی مجلات (JCR) پایگاه استنادی کلاریویت(Clarivate) ، مجلات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به شرح ذیل:

1. International Journal of Preventive Medicine

2. Iranian Journal of Nursing and Midwifery Research

3. ARYA Atherosclerosis

4. Advanced Biomedical Research

5. Journal of Education and Health Promotion

6. Journal of Research in Pharmacy Practice

7. Research in Pharmaceutical Science

کسب جایزه البرز1402 توسط خانم زهرا حاج هاشمی (دانشجوی برگزیده شصت و یکمین سال جایزه البرز)
با کمال مسرت به اطلاع می رساند در شصت و یکمین سالگرد تاسیس بنیاد فرهنگی البرز از سرکار خانم زهرا حاج هاشمی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی علوم تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به عنوان دانش‌آموخته ممتاز دوره‌های کارشناسی و کارشناسی‌ارشد در بخش برترین‌های دانشجویان علوم پزشکی تجلیل شد. از طرف مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی، این موفقیت را حضور ایشان تبریک و تهنیت عرض می نماییم و پیروزی و سربلندی در پرتو الطاف پروردگار در تمامی مراحل زندگی را برای ایشان آرزومندیم.
فراخوان "طرح های پژوهشی مشترک ایران و ترکیه در سال 2022"

محققین و اعضاء هیات علمی که دارای عضویت در سامانه( http://isid.research.ac.ir ) باشند، پس از حصول توافق با یکی از محققین و اعضای هیات علمی مراکز تحقیقاتی یا دانشگاه های ترکیه ای و تهیه پروپوزال مشترک، نسبت به بارگذاری این طرح ها در وبگاه های ویژه اقدام خواهند کرد.

بعد از طی فرآیند داوری توسط کمیته های داوری طرفین، طرح های نهایی توسط کمیته مشترک انتخاب خواهند شد. اطلاعات و قوانین حاکم بر این طرح ها، برنامه زمانبندی و فرم پروپوزال جهت دسترسی محققان از آدرس های اینترنتی مندرج در نامه پیوست قابل دسترسی می باشد.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی اثرگذار

بمناسبت هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی اثرگذار در تاریخ ۲۴ و ۲۵ آذر ماه با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاونین محترم و با حضور فعال مرکز تحقیقات امنیت غذایی برگزار گردید. در این نمایشگاه موارد ثبت اختراع، طرح های محصول محور، کتب تالیفی، فصل کتب مرجع و تعداد ۱۴۵مقاله Q۱ اعضای هیأت علمی دانشکده تغذیه و مرکز تحقیقات امنیت غذایی ارائه گردید. 

فراخوان پذیرش دستیار پژوهش

به منظور توسعه و جذب نیروهای توانمند برای اجرای پروژه های تحقیقاتی، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اعتبار پژوهشی مازاد بر پژوهانه جهت تامین یا تکمیل حق الزحمه دستیار پژوهش اعطا می نماید.

مهلت ارسال درخواست: 25 آذر 1400

 

ff

وبینار "ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال مواد غذایی"

به مناسبت هفته پژوهش وبینار "ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال مواد غذایی"با تدریس خانم دکتر حدیث رستم آبادی، دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی و استادیار مرکز تحقیقات امنیت غذایی، روز سه شنبه ۱6آذرماه، ساعت 13-14 برگزار گردید.

بطور خلاصه در این وبینار به تبیین موضوع ذیل پرداخته شد:

 

10 حقیقت در مورد پیری و سلامت

 

امروزه، برای اولین بار در تاریخ، اکثر مردم می­توانند انتظار زندگی در دهه شصت و بعد از آن را داشته باشند. عمر طولانی نه تنها برای افراد مسن و خانواده­های آنها، بلکه برای جوامع نیز به طور کلی یک فرصت مهم است. در حالی که افراد به مشارکت ارزشمند خود در خانواده و اجتماع ادامه میدهند، سالهای اضافی فرصتی را برای پیگیری فعالیتهای جدید مانند تحصیلات بیشتر یا علاقه­مندی­های نادیده گرفته شده فراهم می­آورد. با این حال، میزان این فرصت­ها به شدت به یک عامل بستگی دارد: سلامتی.

کسب جایزه پنجاه و نهمین سال بنیاد فرهنگی البرز توسط مهسا رضازادگان

با کمال مسرت به اطلاع می رساند در پنجاه و نهمین سالگرد تاسیس بنیاد فرهنگی البرز از سرکار خانم مهسا رضازادگان دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد علوم تغذیه از دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به عنوان یکی از 59 نخبه کشور تجلیل شد. از طرف مرکز تحقیقات امنیت غذایی، این موفقیت را حضور ایشان تبریک و تهنیت عرض می نماییم و پیروزی و سربلندی در پرتو الطاف پروردگار در تمامی مراحل زندگی را برای ایشان آرزومندیم.

اشتراک در پژوهشی