رفتن به محتوای اصلی
x

حضور 6 پژوهشگر مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در فهرست 2 درصد دانشمندان برتر جهان در سال 2025

بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی دانشمندان که توسط دانشگاه استنفورد منتشر شده است، 6 نفر از اعضای هیئت علمی و پژوهشگران مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در میان 2 درصد دانشمندان برتر جهان در سال 2025 قرار گرفته‌اند.
گفتنی است این رتبه‌بندی توسط پژوهشگران دانشگاه استنفورد و بر پایه داده‌های موجود در پایگاه اطلاعاتی Scopus انجام شده است.

در این ارزیابی، علاوه بر شاخص‌های کمّی مانند تعداد مقالات و میزان استنادات، از شاخص‌های ترکیبی نظیر hm-index استفاده شده است.