رفتن به محتوای اصلی
x

اولویت های پژوهشی مرکز

اولویت

  1. ارزیابی وضعیت امنیت غذا و تغذیه در استان و مداخله جهت ارتقای آن
  2. طراحی و اجرای پژوهش های تغذیه ای در ارتباط با چاقی و بیماری های مرتبط با آن (اتیولوژی، پیشگیری،کنترل و درمان)
  3. طراحی و اجرای پژوهش های تغذیه ای  در ارتباط با بیماری های حاد یا بستری در بخش ICU و سوختگی
  4. تولید محصولات غذایی سلامت محور (غذایی، آشامیدنی، طبیعی، سنتی و مکمل)
  5. تصویب و پایش طرح های مرتبط با زمینه تخصصی هریک از اعضای مرکز