رفتن به محتوای اصلی
x
  • فراخوان پذیرش پژوهشگر پسادکتری تقاضامحور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

    بنیاد ملی نخبگان با هدف به کارگیری توانمندی های پژوهشی و فناورانه دانش آموختگان برتر مقطع دکتری تخصصی به منظور کمک به‬ پیشبرد مرزهای دانش و فناوری و حل مسائل اساسی کشور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از پذیرش پژوهشگر پسادکتری‬  حمایت میکند‪ .‬از کلیه دانش آموختگان دوره های دکتری تخصصی که واجد شرایط هستند دعوت میشود با مراجعه به صفحه تسهیلات دوره پسادکتری سامانه بنیاد ملی نخبگان‪ ،‬ضمن اطلاع از شرایط قید شده‪ ،‬نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک از طریق سامانه بنیاد به نشانی‬‫‪ ، https://jazb-elmi.bmn.ir‬تا ‪ 10‬آذرماه ‪

  • Outstanding Performance of Isfahan University of Medical Sciences at the “Martyr General Qassem Soleimani Festival” on World Standards Day

    The ceremony marking World Standards Day was held on Saturday, October 18, 2025, at the Isfahan Chamber of Commerce Conference Hall, with the participation of the Governor of Isfahan Province, the Director General of the Isfahan Standards Office, and a group of industrial managers, specialists, and professionals in the

  • Publication of a Book by Faculty Member of the School of Nutrition and Food Sciences by Elsevier

    The book authored by Dr. Hadis Rostamabadi, faculty member of the School of Nutrition and Food Sciences, Isfahan University of Medical Sciences, entitled “Non-Thermal Processing of Major Food Macromolecules”, has been published by Elsevier.

    We sincerely congratulate Dr. Rostamabadi and wish her continued health and success in all her academic endeavors.

  • Six Researchers from the Nutrition and Food Security Research Center Ranked Among the World’s Top 2% of Scientists in 2025

    According to the latest global ranking of scientists released by Stanford University, six faculty members and researchers from the Nutrition and Food Security Research Center have been recognized among the top 2% of scientists worldwide in 2025.

    This prestigious ranking was conducted by researchers at Stanford University, based on data from the Scopus database.

  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی توسط الزویر

    کتاب سرکار خانم دکتر حدیث رستم آبادی عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با عنوان "Non-termal Processing of Major Food Macromolecules" در انتشارات الزویر (Elsevier) به چاپ رسید. 

     ضمن عرض تبریک، سلامتی و موفقیت روزافزون ایشان را آرزومندیم. 

  • درخشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جشنواره سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی به مناسبت روز جهانی استاندارد

    مراسم گرامیداشت روزجهانی استاندارد، روز شنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴ با حضوراستاندار، مدیرکل استاندارد استان اصفهان و جمعی از مدیران صنعتی، متخصصان و فعالان حوزه استاندارد در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

     مهدی هادی مدیر کل استاندارد استان اصفهان با اشاره به شعار امسال روز جهانی استاندارد: «چشم‌انداز مشترک برای جهانی بهتر؛ مشارکت برای تحقق اهداف» تاکید کرد که تحقق این شعار بدون هماهنگی و همکاری مستمر میان دولت، بخش خصوصی و مصرف‌کنندگان امکان‌پذیر نیست.

  • حضور 6 پژوهشگر مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در فهرست 2 درصد دانشمندان برتر جهان در سال 2025

    بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی دانشمندان که توسط دانشگاه استنفورد منتشر شده است، 6 نفر از اعضای هیئت علمی و پژوهشگران مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در میان 2 درصد دانشمندان برتر جهان در سال 2025 قرار گرفته‌اند.
    گفتنی است این رتبه‌بندی توسط پژوهشگران دانشگاه استنفورد و بر پایه داده‌های موجود در پایگاه اطلاعاتی Scopus انجام شده است.

    در این ارزیابی، علاوه بر شاخص‌های کمّی مانند تعداد مقالات و میزان استنادات، از شاخص‌های ترکیبی نظیر h-index استفاده شده است.

  • بازدید از مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی

    در روز سه شنبه مورخ 22 مهرماه 1404 مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات، سرپرست هماهنگی امور مراکز تحقیقاتی، رئیس ارتباط دانشگاه با صنعت، کارشناس مسئول طرح های اثر گذار و کارشناسان مرتبط معاونت تحقیقات و فناوری از مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی بازدید به عمل آوردند. در این بازدید که رییس و معاون پژوهشی و اعضای محترم شورای پژوهشی مراکز نیز حضور داشتند، ضمن بازدید میدانی و بررسی امکانات و تجهیزات مرکز، طی برگزاری جلسه ای به بیان اهداف، برنامه استراتژیک و عملیاتی مرکز پرداخته شد و در خصوص مشکلات، چالش ها، راهکارها و پیشنهادات اصلاحی، ارتقاء رتبه و شاخص های مرکز بحث و تبادل نظر گردید.

  • Elsevier published a book by a professor member of the Faculty of Nutrition and Food Sciences

    The book by Dr. Hadis Rostamabadi, a professor member of the Faculty of Nutrition and Food Sciences of Isfahan University of Medical Sciences, entitled "Electrospinning and Electrospraying Encapsulation of Food Bioactive Compounds" has been published by Elsevier.

  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی توسط الزویر

    کتاب سرکار خانم دکتر حدیث رستم آبادی عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با عنوان "Electrospinning and Electrospraying Encapsulation of Food Bioactive Compounds" در انتشارات الزویر (Elsevier) به چاپ رسید. 

     ضمن عرض تبریک، سلامتی و موفقیت روزافزون ایشان را آرزومندیم.