*جدیدترین کتب تالیفی اعضای مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی:
ردیف | تصویرجلد کتاب | مشخصات کتاب |
1 |
|
عسگری غ ر، عرب آ، رفیع ن. راهنمای ضروریات تغذیه بالینی: انتشارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، موسسه نشر تولید علم فرزانگان برنا. 1400. 450ص. |
2 | ![]() |
حکیمیان م ر.سیب صورتی، راهنمای جامع برای بیماران در زمینه سرطان پستان (به قلم بیماران، کارشناسان و پزشکان): انتشارات ارکان دانش؛ 210.1401ص |
3 | ![]() |
امانی ر، حسنی ب. بهبود وضعیت تغذیه کارکنان (با تاکید بر پیشگیری از بیماری های مزمن) : چوگان؛ 1400. 361 ص. |
4 |
|
کافشانی م، هادی ا. درسنامه تغذیه و تغذیه درمانی در پرستاری: انتشارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری انتشارات مانی؛ 1400. 240ص |
5 |
آزادبخت ل، اسماعیل زاده ا، انتظاری م، تغذیه سالم در دوران سالمندی (راهنمای بهبود شیوه زندگی در سالمندان): اندیشه ماندگار؛ 1400. 210ص |
|
6 | ![]() |
اکبرزاده ز، زیر نظر غیاثوند ر. همه کودکان پیش دبستانی و دبستانی غذا می خورند، اگر ...: فرهنگ پژوهان دانش؛ 1400. 60 ص. |
7 | ![]() |
امانی ر، شیرانی ف، زارع م، مهربانی س. دیابت و مدیریت تغذیه ای آن: حروفچین؛۱۴۰۰. ۹۴ص. |
8 | ![]() |
سامی م، شریعتی فر م، ابدالی ح. اصول قوانین و استانداردهای مواد غذایی (درسنامه رشته کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی): انتشارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری انتشارات فرهنگ پژوهان دانش؛ 1400. 288ص. |
9 | ![]() |
سافایی ویته س. شبیه سازی های تغذیه و رژیم های درمانی. ترجمه: الیاسی م، شهدادیان ف، صفوی سید مرتضی. حروفچین؛ 1400. 232 ص. |
10 |
اسماعیل زاده ا، انتظاری م، تغذیه و سلامت سالمندان (ویژه کارشناسان تغذیه): اندیشه ماندگار؛ 1400. |
|
11 | ![]() |
غیاثوند ر، شکری مشهدی ن. استروئیدهای آنابولیک (دو روی یک سکه): حروفچین؛ 1400. 80ص. |
**کتب تالیفی اعضای مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در سال های قبل:
ردیف | تصویر جلد کتاب | مشخصات کتاب |
1 | ![]() |
عسگری غ ر، مروج الاحکامی ا ر، حاجیان فر ح. درسنامه جامع اپیدمیولوژی تغذیه: انتشارات فرهنگ پژوهان دانش؛1398. 388ص. |
2 | ![]() |
عسکری غ ر، نوری م، شیخی ع. درسنامه جامع تغذیه در سلامت و بهداشت دهان و دندان: انتشارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ 1399. 210 ص. |
3 | ![]() |
غیاثوند ر، نامجو ا، برزو اصفهانی م.کنکاشی نو در خوراکیها با رویکرد علمی. فرهنگ پژوهان دانش؛1399. 310 |
4 | ![]() |
امانی ر، مظفری ل. راهنمای شیوه آموزش سالم (مجموعه خود مراقبتی کارکنان): دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ ۱۳۹۶. ۷۱ ص. |
5 | ![]() |
امانی ر، شریفی ن. راهنمای رژیم غذایی در بیماری کبد چرب غیر الکلی: حروفچین؛ ۱۳۹9. 51 ص. |
6 | ![]() |
امانی ر، حسنی ب. بهبود شیوه زندگی کارکنان با رویکرد کاهش بیماری های قلبی- عروقی در مجموعه وزارت نفت: حروفچین؛ ۱۳۹۶. ۱۷۰ ص. (منبع وزارت بهداشت) |
7 |
آزیتا حکمت دوست، زینب مختاری، فروزان فقیه زاده. تغذیه درمانی در بیمارهای گوارشی و کبد، تهران: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، 1397 |
|
8 |
آزیتا حکمت دوست، زینب مختاری، الناز شاسب، فرهاد وحید. مروری بر تداخلات دارو و غذا، تهران: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، 1392 |
|
9 |
احمدرضا درستی مطلق، زینب مختاری، راحله توکلی. تغذیه در دوران سالمندی، تغذیه در اختلالات روانی، تغذیه در ناتوانی های ذهنی و تکاملی، ترجمه اصول تغذیه کراوس، 1392 |
|
10 |
تهیه یک نسخه کتاب سامانه ملی پایش امنیت غذا و تغذیه در ایران از دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشتی استان برای مرکز |
|
11 | Rafiei M. Food Security Measurement Guide, And a Study on Assessing the Internal Validity: Lamber Academic Publishing; 2014.100 P. | |
12 | Zeinab Mokhtari, Azita Hekmatdoost. Dietary Interventions in Gastrointestinal Diseases. Foods, Nutrients, and Dietary Supplements. Chapter 3; Dietary interventions and Inflammatory Bowel Disease, 1st Edition. Editors: Ronald Watson Victor Preedy, Paperback ISBN: 9780128144688, Imprint: Academic Press, Published Date: 25th January 2019. |