رفتن به محتوای اصلی
x

کتب تالیفی

*جدیدترین کتب تالیفی اعضای مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی:

ردیف تصویرجلد کتاب مشخصات کتاب                                                                         
1

کتاب

 

 

 

عسگری غ ر، عرب آ، رفیع ن. راهنمای ضروریات تغذیه بالینی: انتشارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، موسسه نشر تولید علم فرزانگان برنا. 1400. 450ص.

2 کتاب

 

 

 

حکیمیان م ر.سیب صورتی، راهنمای جامع برای بیماران در زمینه سرطان پستان (به قلم بیماران، کارشناسان و پزشکان): انتشارات ارکان دانش؛ 210.1401ص

3 کتاب

 

 

 

امانی ر، حسنی ب. بهبود وضعیت تغذیه کارکنان (با تاکید بر پیشگیری از بیماری های مزمن) : چوگان؛ 1400. 361 ص.

4

 

کتاب

 

 

 

کافشانی م، هادی ا. درسنامه تغذیه و تغذیه درمانی در پرستاری: انتشارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری انتشارات مانی؛ 1400. 240ص

5 کتاب

 

 

 

آزادبخت ل، اسماعیل زاده ا، انتظاری م، تغذیه سالم در دوران سالمندی (راهنمای بهبود شیوه زندگی در سالمندان): اندیشه ماندگار؛ 1400. 210ص

6 کتاب

 

 

 

اکبرزاده ز، زیر نظر غیاثوند ر. همه کودکان پیش دبستانی و دبستانی غذا می خورند، اگر ...: فرهنگ پژوهان دانش؛ 1400.

 60 ص.

7 کتاب

 

 

 

امانی ر، شیرانی ف، زارع م، مهربانی س. دیابت و مدیریت تغذیه ای آن: حروفچین؛۱۴۰۰. ۹۴ص.

8 کتاب

 

 

 

سامی م، شریعتی فر م، ابدالی ح. اصول قوانین و استانداردهای مواد غذایی (درسنامه رشته کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی): انتشارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری انتشارات فرهنگ پژوهان دانش؛ 1400. 288ص.

9 کتاب

 

 

 

سافایی ویته س. شبیه سازی های تغذیه و رژیم های درمانی. ترجمه: الیاسی م، شهدادیان ف، صفوی سید مرتضی. حروفچین؛ 1400. 232 ص.

10 کتاب

 

 

 

 

اسماعیل زاده ا، انتظاری م، تغذیه و سلامت سالمندان (ویژه کارشناسان تغذیه): اندیشه ماندگار؛ 1400.

11 کتاب

 

 

 

 

غیاثوند ر، شکری مشهدی ن. استروئیدهای آنابولیک (دو روی یک سکه): حروفچین؛ 1400. 80ص.

 

 

**کتب تالیفی اعضای مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در سال های قبل:

ردیف تصویر جلد کتاب مشخصات کتاب
1 کتاب

 

 

عسگری غ ر، مروج الاحکامی ا ر، حاجیان فر ح. درسنامه جامع اپیدمیولوژی تغذیه: انتشارات فرهنگ پژوهان دانش؛1398. 388ص.

2 کتاب

 

 

عسکری غ ر، نوری م، شیخی ع. درسنامه جامع تغذیه در سلامت و بهداشت دهان و دندان: انتشارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ 1399. 210 ص.

3 کتاب

 

 

غیاثوند  ر، نامجو ا، برزو اصفهانی م.کنکاشی نو در خوراکی­ها با رویکرد علمی. فرهنگ پژوهان دانش؛1399. 310

4 کتاب

 

 

امانی ر، مظفری ل. راهنمای شیوه آموزش سالم (مجموعه خود مراقبتی کارکنان): دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ ۱۳۹۶. ۷۱ ص.

5 کتاب

 

 

امانی ر، شریفی ن. راهنمای رژیم غذایی در بیماری کبد چرب غیر الکلی: حروفچین؛ ۱۳۹9. 51 ص.

6 کتاب

 

 

امانی ر، حسنی ب. بهبود شیوه زندگی کارکنان با رویکرد کاهش بیماری های قلبی- عروقی در مجموعه وزارت نفت: حروفچین؛ ۱۳۹۶. ۱۷۰ ص. 

(منبع وزارت بهداشت)

7  

آزیتا حکمت دوست، زینب مختاری، فروزان فقیه زاده. تغذیه درمانی در بیمارهای گوارشی و کبد، تهران: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، 1397

8  

 

آزیتا حکمت دوست، زینب مختاری، الناز شاسب، فرهاد وحید. مروری بر تداخلات دارو و غذا، تهران: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، 1392

9  

احمدرضا درستی مطلق، زینب مختاری، راحله توکلی. تغذیه در دوران سالمندی، تغذیه در اختلالات روانی، تغذیه در ناتوانی های ذهنی و تکاملی، ترجمه  اصول تغذیه کراوس، 1392

10  

تهیه یک نسخه کتاب سامانه ملی پایش امنیت غذا و تغذیه در ایران از دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشتی استان برای مرکز

11   Rafiei M.‎‎ Food Security Measurement Guide, And a Study on Assessing the Internal Validity: Lamber Academic Publishing;‎ ‎ 2014.‎‎100 P.‎‎
12   Zeinab Mokhtari, Azita Hekmatdoost. Dietary Interventions in Gastrointestinal Diseases. Foods, Nutrients, and Dietary Supplements. Chapter 3; Dietary interventions and Inflammatory Bowel Disease, 1st Edition. Editors: Ronald Watson Victor Preedy, Paperback ISBN: 9780128144688, Imprint: Academic Press, Published Date: 25th January 2019.