طرح های تحقیقاتی درحال اجرا سال 1400
طرح های تحقیقاتی در حال اجرا تا سال 1399
مجری |
عنوان طرح |
ردیف |
دکتر رضا غیاثوند |
بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب با خطرابتلا به سرطان سینه در زنان |
1 |
دکتر پروانه صانعی |
بررسی ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و سفید با اختلالات روان در بزرگسالان ایرانی |
2 |
دکتر مرضیه کافشانی |
بررسی ارتباط میان شاخص کیفیت رژیم غذایی و سندروم متابولیک در یک جمعیت از افراد بزرگسال |
3 |
دکتر پروانه صانعی |
بررسی اثر مکمل یاری با روی بر میزان مرگ و میر کودکان زیر پنج سال: یک مرور نظام مند و متاآنالیز |
4 |
دکتر پروانه صانعی |
بررسی ارتباط میان سطح سرمی ویتامین D و چاقی شکمی در بزرگسالان: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز |
5 |
دکتر رضا غیاثوند |
ررسی رابطه الگو های غالب غذایی با ابتلا به بیماری کولیت اولسراتیو در بزرگسالان: یک مطالعه مورد شاهدی |
6 |
دکتر غلامرضا عسکری |
تعیین ارتباط میان شاخص التهاب غذایی، شاخص گرفتگی عروق و محل گرفتگی عروق بر اساس یافته های حاصل از آنژیوگرافی در افراد بزرگسال مبتلا به بیماری قلبی عروقی: یک مطالعه مقطعی |
7 |
دکتر مرضیه کافشانی |
ررسی تاثیر مکمل یاری با سیاه دانه بر روی فاکتور های التهابی و استرس اکسیداتیو در بزرگسالان |
8 |
دکتر رضا غیاثوند |
بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب با ابتلا به بیماری سرطان پروستات در مردان بزرگسال ایرانی |
9 |
دکتر رضا امانی |
اثر پودر کاکائو بر شاخص های متابولیک در افراد دیابتی نوع دو |
10 |
دکتر فاطمه شیرانی |
بررسی ارتباط زاویه فازی و بقای بیماران مبتلا به سرطان: یک مرور نظام مند و فرا تحلیل |
11 |
دکتر امیر منصور علوی |
ررسی ارتباط بین وضعیت تغذیه با شاخص های تن سنجی و بیوشیمیایی در کودکان 2 تا 6 سال مبتلا به ارگانیک اسیدمیا |
12 |
دکتر رضا امانی |
بررسی ارتباط میان سطح سرمی ویتامین D و ذخایر تخمدانی : یک مرور نظام¬مند و فراتحلیل از مطالعات مشاهده ای |
13 |
دکتر پروانه صانعی |
بررسی اثر مکمل یاری با سماق بر روی وضعیت التهابی، مقاومت به انسولین و وضعیت آنتی اکسیدانی در افراد مبتلا به سندرم متابولیک: یک مداخله بالینی متقاطع تصادفی سازی شده سه سوکور |
14 |
دکتر غلامرضا عسکری |
بررسی اثر مکملیاری با کورکومین-پیپرین در بیماران مبتلا به ویروس کرونا بستری در بخش مراقبت های ویژه (ICU): یک مطالعه کارآزمایی بالینی دو سو کور |
15 |
دکتر زهرا اسفندیاری |
ررسی مروری مطالعات کنترل و پیشگیری از کروناویروس جدید (کووید 19) با رعایت اصول بهداشتی و ایمنی در مواد غذایی |
16 |
دکتر پروانه صانعی |
بررسی ارتباط میان سطح سرمی 25-هیدروکسی-ویتامین D و سندرم متابولیک در کودکان: یک مرور سیستماتیک و دوز-رسپانس متاآنالیز بر روی مطالعات اپیدمیولوژیک |
17 |
دکتر رضا امانی |
بررسی ارتباط مصرف آنتی اکسیدان ها با پیامد های بالینی بیماری کرونا ویروس 2019: یک مرور نظام مند |
18 |
دکتر محمد باقر نیا |
بررسی اثر ریبوفلاوین بر روی فرکانس، شدت و طول دوره ی سردرد در افراد مبتلا به میگرن: یک مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل بر مطالعات کارآزمایی بالینی |
19 |
دکتر زهرا اسفندیاری |
بررسی میزان آهن در آرد غنیسازی شده و نانهای تولیدی از طریق دستگاه ICP-OES (طیف سنج پلاسمای جفت شده القایی) در شهر اصفهان |
20 |
دکتر پروانه صانعی |
بررسی ارتباط میان الگوی عادات غذایی و ترکیب بدن در بزرگسالان ایرانی |
21 |
دکتر غلامرضا عسکری |
بررسی اثر مکملیاری با کورکومین-پیپرین بر فاکتورهای التهابی و متابولیکی بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید: یک مطالعه کارآزمایی بالینی دو سو کور |
22 |
دکتر سید مرتضی صفوی |
بررسی اثر مکمل روغن بذرکتان بر شدت افسردگی و سطح سرمی (BDNF) در زنان افسرده: یک کارازمایی بالینی تصادفی سازی شده ی دوسوکور |
23 |
دکتر محمد حسن انتظاری |
بررسی اثر مصرف مکمل سین بیوتیک بر شاخصهای قندی، فاکتورهای التهابی و اشتها در افراد مبتلابه سندرم متابولیک با رویکرد پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی |
24 |
دکتر محمد حسن انتظاری |
تاثیر مکمل سین بیوتیک بر شاخص توده بدنی، پروفایل لیپیدی و فاکتورهای التهابی در کودکان 10-18 سال مبتلا به سندروم متابولیک با رویکرد پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی |
25 |
دکتر رضا غیاثوند |
بررسی تاثیر مصرف دارچین و زنجبیل بر شاخص های کنترل گلایسمی و مارکرهای استرس اکسیداتیو در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو |
26 |
دکتر رضا غیاثوند |
تعیین و مقایسه تاثیر مصرف دارچین و زنجبیل بر سطح آیریزین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو |
27 |
دکتر امیر منصور علوی |
بررسی و مقایسه سطح فتوئین آ و توان سیستم دفاع آنتی اکسیدانی سرم و فیلتراسیون گلومرولی بین افراد دیابتی نوع 2، مبتلا به نفروپاتی و افراد سالم |
28 |
دکتر مرضیه کافشانی |
اثر مصرف پروبیوتیک و سین بیوتیک بر بیماران با سندروم متابولیک : یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر روی کارآزمایی های بالینی تصادفی سازی شده |
29 |
دکتر محمد حسن انتظاری |
بررسی اثر مصرف مکمل سین بیوتیک بر شاخصهای تنسنجی، پروفایل لیپیدی ، ظرفیت تام آنتی اکسیدانی و مالون دی آلدهید در افراد مبتلابه سندرم متابولیک با رویکرد پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی |
30 |
دکتر رضا غیاثوند |
بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب با وضعیت باروری در مردان |
31 |
دکتر غلامرضا عسکری |
بررسی ارتباط میان شاخص التهاب غذایی و شاخص کنترل پلاک و التهاب لثه در یک جمعیت از افراد بزرگسال ایرانی |
32 |
دکتر رضا امانی |
تاثیر مصرف کاکائو بر شاخص های استرس اکسیداتیو- مرور نظامند و فرا تحلیل |
33 |
دکتر محمد حسین روحانی |
بررسی اثر رژیم غذایی DASH بر روی فاکتورهای انعقادی، آنزیم های کبدی، درجه فیبروز و استئاتوز کبد و فاکتورهای متابولیکی در کودکان مبتلا به هموفیلی |
34 |
دکتر رضا امانی |
ررسی اثر مصرف مکمل روی و رژیم کاهش وزن بر وضعیت خلقی در بیماران کبد چرب غیر الکلی دارای اضافه وزن و چاقی |
35 |
دکتر رضا امانی |
بررسی تاثیر مصرف عصاره هسته انگور بر سطوح سرمی شاخص های بیولوژیکی استرس اکسیداتیو و التهاب: مرور نظام مند و فرا تحلیل مطالعات کارآزمایی بالینی |
36 |
دکتر رضا امانی |
تاثیر مکمل یاری جینسینگ بر روی عملکرد کبدی: یک مطالعه نظامند و فرا تحلیل |
37 |
دکتر رضا غیاثوند |
بررسی ارتباط الگو های غالب غذایی با ابتلا به بیماری پارکینسون |
38 |
دکتر غلامرضا عسکری |
بررسی اثر مصرف دارچین بر علائم، شدت سردرد، شاخصهای التهابی و تن سنجی در بیماران مبتلا به میگرن |
39 |
دکتر رضا امانی |
بررسی تاثیر کنسانتره آب انار بر نمره اضطراب و استرس ، غلظت سرمی hs-CRP، SHBG ، و هورمون های تستوسترون و LH در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک |
40 |
دکتر امیر منصور علوی |
بررسی تاثیر مکمل یاری با ویتامین D بر روی سطوح کورتیزول و لپتین در دانش آموزان 6 تا 13 ساله مبتلا به ADHD در اصفهان |
41 |
دکتر غلامرضا عسکری |
بررسی اثر مصرف مکمل یاری سینبیوتیک بر شاخصهای تنسنجی، التهابی و هورمونی در بیماران مبتلا به کمکاریتیروئید |
42 |
دکتر عاطفه رضایی |
افزایش حلالیت و پایداری فرولیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی و ضد سرطان از طریق انکپسوله کردن آن در نانواسفنج های سیکلودکسترین به منظور کاربرد در فرمولاسیون مواد غذایی و بررسی رهایش فرولیک اسید در محیط های بزاق، معده و روده ی شبیه سازی شده |
43 |
دکتر مریم میرلوحی |
بررسی فرمولاسیون و تولید بستنی غنیسازی شده با ویتامین دی |
44 |
دکتر رضا امانی |
بررسی اثر بستنی غنی شده با ویتامین D بر سطح لیپیدهای سرم و شاخص های خلق، التهابی و کیفیت زندگی سالمندان |
45 |
دکتر امیر منصور علوی |
تخمین قد ایستاده با استفاده از ارتفاع زانو، demi-span و طول اولنا در بزرگسالان 20 تا 60 سال ساکن استان اصفهان |
46 |
دکتر مرضیه کافشانی |
اثر مکمل ملاتونین بر فشار خون: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر روی کار آزمایی های بالینی تصادفی سازی شده |
47 |
دکتر پروانه صانعی |
رابطه بین شاخص گلایسمی و بار گلایسمی رژیم غذایی و خطر مرگ ناشی از تمام عوامل و مرگ ناشی از بیماری های قلبی و عروقی: یک مرور نظام مند متاآنالیز بر مطالعات کوهورت آینده نگر |
48 |
دکتر زمزم پاک نهاد |
بررسی اثر مصرف قرص سیر بر بیومارکرهای التهابی ، خستگی و علائم بالینی بیماری در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید |
49 |