رفتن به محتوای اصلی
x

توصیه های متخصصان تغذیه جهت پیشگیری از ابتلا به کووید -۱۹- مصرف میوه ها

 

مصرف میوه­ ها در شرایط کرونایی

مصرف میوه

 

در شرایط پر استرس کرونایی دریافت کافی و روزانه میوه ­ها بعنوان منابع غنی از ویتامین سی، فیبر، و آنتی اکسیدان از اهمیت ویژه­ای برخوردار است.

  • ویتامین سی موجود در میوه­ ها از ویتامین­های ضروری در حفظ و تقویت سیستم ایمنی می ­باشد. مصرف روزانه (۲-۳ عدد میوه متوسط) میوه­ هایی همچون پرتقال، نارنگی، انواع لیمو و کیوی برای تامین ویتامین سی توصیه می­ گردد.
  • استرس و کم­ تحرکی ناشی از شرایط کرونایی باعث ایجاد و افزایش یبوست در برخی افراد می ­گردد. دریافت کافی میوه ­هایی مانند انجیر، کیوی، برگه آلو و برگه زردآلو به عنوان منابع فیبر بالا از یبوست جلوگیری می­ کند.
  • به منظور پیشگیری از اضافه وزن ناشی از کم ­تحرکی در شرایط کرونایی، مصرف میوه­ ها بعنوان میان وعده سالم با کالری کمتر توصیه می­ گردد.
  • آنتی اکسیدان موجود در میوه ­ها به خصوص میوه­ ها با رنگ­های مختلف به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده و از ایجاد ترکیبات مضر برای سلامتی در بدن جلوگیری می ­نماید.
  • مصرف میوه­ هایی مانند موز، آلو، آناناس، و کیوی ساخت سروتونین و ملاتونین را در بدن افزایش می دهد و در نتیجه استرس و بی­خوابی را در شرایط کرونایی کاهش می دهد.