رفتن به محتوای اصلی
x

توصیه های متخصصان تغذیه جهت پیشگیری از ابتلا به کووید -۱۹- مصرف سبزی ها

مصرف سبزی ها در شرایط کرونایی

سبزی

در شرایط همه گیری کرونا دریافت منابع ویتامین آ و ث باعث تقویت سیستم ایمنی می شود. مصرف روزانه هویج، گوجه فرنگی، انواع کلم (گل کلم، کلم بروکسل، کلم پیچ، کلم قمری و کلم بروکلی)  و سبزی های برگ سبز مانند سبزی خوردن، تامین کننده بخشی از ویتامین ث مورد نیاز بدن است. هویج، کدو حلوایی و سبزی های  برگ سبز تیره مانند اسفناج، برگ چغندر و کاهو از منابع خوب ویتامین A  هستند. چند نکته ضروری در شرایط کرونایی: در شرایط کرونایی مصرف روزانه انواع سوپ سبزیجات، سالاد و سبزی خوردن اهمیت ویژه ای دارد. در تهیه سوپ از شلغم، لبو و پیاز که تامین کننده ویتامین ث است، استفاده کنید. مصرف انواع کلم (غنی از ویتامین ث و گلوتامین) باعث سم زدایی بدن و کاهش التهاب می شود. دریافت سبزیجات در کنار غلات کامل و میوه ها با تامین فیبر غذایی باعث کاهش یبوست می شود.