رفتن به محتوای اصلی
x

توصیه های متخصصان تغذیه جهت پیشگیری از ابتلا به کووید -۱۹

رژیم غذایی سالم

غذا

نوشیدن مایعات زیاد حداقل ۶ تا ۸ لیوان در روز

افزایش مصرف روزانه میوه­ها و سبزی های تازه با رنگ­های متفاوت (حداقل ۲ عدد میوه متوسط و ۳ لیوان سبزیجات خام و یا یک و نیم لیوان سبزیجات پخته مانند هویج، اسفناج، کرفس، کلم و ....)

جایگزین کردن نان های سفید با انواع نان سبوس­دار نظیر نان سنگگ، نان جو

جایگزین کردن برنج سفید با  برنج قهوه ای و افزایش مصرف حبوبات (حد­اقل هفته­ای ۳ تا ۴ مرتبه)

کاهش مصرف شکر (انواع شربت و مربا، آب میوه های صنعتی، نوشابه ها و ...)

کاهش مصرف نمک و مواد خوراکی پرنمک (چیپس، پفک، اسنک ها، انواع کنسروها و ...)

کاهش مصرف غذاهای پرچرب، فست فودها، غذاهای سرخ شده، روغن های حیوانی و جامد و ....)

استفاده از روش های طبخ سالم مانند بخارپز کردن، آب پز کردن، تفت دادن به جای سرخ کردن

سایر توصیه ها:

افزایش تحرک بدنی، خواب کافی و با کیفیت، پرهیز از سیگار و سایر دخانیات، پرهیز از الکل، تقویت روابط اجتماعی جهت پیشگیری از افسردگی و استرس ناشی از قرنطینه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی