توصیه های متخصصان تغذیه جهت پیشگیری از ابتلا به کووید -۱۹
رژیم غذایی سالم
نوشیدن مایعات زیاد حداقل ۶ تا ۸ لیوان در روز
افزایش مصرف روزانه میوهها و سبزی های تازه با رنگهای متفاوت (حداقل ۲ عدد میوه متوسط و ۳ لیوان سبزیجات خام و یا یک و نیم لیوان سبزیجات پخته مانند هویج، اسفناج، کرفس، کلم و ....)
جایگزین کردن نان های سفید با انواع نان سبوسدار نظیر نان سنگگ، نان جو
جایگزین کردن برنج سفید با برنج قهوه ای و افزایش مصرف حبوبات (حداقل هفتهای ۳ تا ۴ مرتبه)
کاهش مصرف شکر (انواع شربت و مربا، آب میوه های صنعتی، نوشابه ها و ...)
کاهش مصرف نمک و مواد خوراکی پرنمک (چیپس، پفک، اسنک ها، انواع کنسروها و ...)
کاهش مصرف غذاهای پرچرب، فست فودها، غذاهای سرخ شده، روغن های حیوانی و جامد و ....)
استفاده از روش های طبخ سالم مانند بخارپز کردن، آب پز کردن، تفت دادن به جای سرخ کردن
سایر توصیه ها:
افزایش تحرک بدنی، خواب کافی و با کیفیت، پرهیز از سیگار و سایر دخانیات، پرهیز از الکل، تقویت روابط اجتماعی جهت پیشگیری از افسردگی و استرس ناشی از قرنطینه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی