پایان نامه های در حال اجرا

پایان نامه های پایان یافته

 

books_-_clipart.gif

 

 بررسی رفتارهای تغذیه ای مرتبط با وزن مادر و ارتباط آن با روشهای خورانش ، دریافت غذایی وشاخص توده بدنی کودکان و اثر آن بر بیماریهای قلبی عروقی در آینده . شماره طرح: ۳۹۱۴۲۶؛ مجری اول: خانم مریم غلامعلی زاده ؛ استاد راهنما: دکتر محمدحسن انتظاری ؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۱۲/۹/۹۱؛ تاریخ دفاع: آبان ۱۳۹۲/

بررسی اثر مکمل یاری با ویتامین D بر علائم و شاخص های التهابی در بیماران مبتلا به میگرن. شماره طرح: ۳۹۱۲۱۲؛ مجری اول: طیبه متقی؛ استاد راهنما: آقای دکتر غلامرضا عسکری؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۲/۷/۹۱؛ تاریخ دفاع: اردیبهشت ۱۳۹۲

 بررسی دريافت‌هاي غذايي و شاخص‌های بیوشیمیایی و مقایسه اثرات رژيم غذايي كم كالري و كم كربوهيدرات كم كالري و كم كربوهيدرات كم كالري به همراه آجیل سويا بر عوامل التهابي و عملكرد كبدي در بيماران مبتلا به كبد چرب غیر الکلی. شماره طرح: ۳۹۱۲۱۱؛ مجری اول: دکتر علی هاشمی؛ استاد راهنما: دکتر لیلا آزادبخت؛ مقطع: PhD؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۲/۷/۹۱؛ تاریخ دفاع: خرداد ۱۳۹۲

 بررسی تاثیر مصرف رژیم غذایی با نمایه گلیسمیک پایین بر سطح پروتئین واکنشی C، اینترلوکین ۶ و آدیپونکتین در دختران مبتلا به اضافه وزن و چاقی. شماره طرح: ؛ مجری اول: محمد حسین روحانی؛ استاد راهنما: دکتر آزادبخت؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۶ مرداد ۱۳۹۰؛ تاریخ دفاع: ۲۸ آذر ماه ۱۳۹۱

 بررسی تاثیر مصرف دارچین و زنجبیل بر ترکیب بدن، عملکرد ورزشی، کوفتی عضلانی، اینتر لوکین ۶ و مالون دی آلدئید در ورزشکاران رزمی باشگاههای استان . شماره طرح: ۳۹۱۰۹۸ ؛ مجری اول: خانم نفیسه شکری؛ استاد راهنما: آقای دکتر رضا غیاثوند؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب:۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ؛ تاریخ دفاع: ۱۶ دی ماه ۱۳۹۱

 بررسی وضعیت تغذیه ای ویتامین Dو ارتباط آن با شاخص های مقاومت به انسولین و فاکتور رشد شبه انسولینیI – IGE1 . شماره طرح: ۳۹۱۰۹۶ ؛ مجری اول: خانم اعظم احمدی وسمه جانی ؛ استاد راهنما: سرکار خانم دکتر پاک نهاد ؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب۴/۴/۹۱ ؛ تاریخ دفاع: آذر ۱۳۹۲/

ارزیابی خطر آرسنیک، سرب و کادمیم در سلامت انسانی از طریق مصرف برنج در یزد، ایران. شماره طرح: ۳۹۱۰۲۲ ؛ مجری اول: رضا مورکیان؛ استاد راهنما: دکتر مریم میرلوحی؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: بهداشت و ایمنی مواد غذایی؛ تاریخ تصویب:۲۰/۲/۹۰؛ تاریخ دفاع: شهریور ۱۳۹۱.

شیوع گونه های لیستریا در فرآورده های لبنی سنتی در اصفهان. شماره طرح: ۳۹۱۰۲۰؛ مجری اول: احسان شاملو ؛ استاد راهنما: دکتر محمد جلالی ؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: بهداشت و ایمنی مواد غذایی ؛ تاریخ تصویب۷/۳/۹۱؛ تاریخ دفاع:تیر ماه ۱۳۹۱/

بررسی میزان ارتباط ذخایر آهن پروفایل لیپیدی در زنان سنین بارداری. شماره طرح: ؛ مجری اول: فاطمه زریباف؛ استاد راهنما: دکتر انتظاری؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۶/۵/۹۰؛ تاریخ دفاع: ۵/۶/۱۳۹۰/

پيروي از الگوي غذایی DASH و ارتباط آن با مقاومت انسوليني و شاخص هاي مربوط به عملكرد آندوتليال در پرستاران زن شاغل در بيمارستان هاي شهر اصفهان؛ شماره طرح: ۳۹۰۶۴۵، مجری اول: فرزانه برک، استاد راهنما: دکتر اسماعیل زاده؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۲۸/۱/۹۱؛ تاریخ دفاع: شهریور ۱۳۹۱.

بررسی ارتباط بین سطح سروپلاسمین سرم با چاقی و تعداد از شاخص های متابولیک شهر اصفهان در سال ۱۳۹۱ . شماره طرح: ۳۹۰۶۴۴، مجری اول: راحله ضیایی، تاریخ تصویب: ۱۰/۱۲/۹۰، تاریخ دفاع: شهریور ۱۳۹۱

ارزیابی خطر باقی مانده های دارویی در شیرهای فرآوری شده (پاستوریزه و استرلیزه) در ایران. شماره طرح: ۳۹۰۵۷۹، مجری اول: فتح اله عالی پور، تاریخ تصویب:۲۱/۱۰/۹۰، تاریخ دفاع: شهریور ۱۳۹۱. 

ارزیابی خطر بیسفنل آ از طریق بطری پلیمری در کودکان شیرخشک خوار کمتر از شش ماه. شماره طرح: ۳۹۰۵۷۸، مجری اول: زهره عبدی مقدم، تاریخ تصویب:۲۱/۱۰/۹۰، تاریخ دفاع:شهریور ۱۳۹۱.

بررسی ارتباط چربی دریافتی با شاخص¬های التهابی در بیماران عروق کرونر مراجعه¬کننده به بیمارستان قلب شهید چمران، سال ۱۳۹۱-۱۳۹۰/ شماره طرح: ۳۹۰۵۷۷؛ مجری اول: مهدیه نیکنام؛ استاد راهنما: دکتر زمزم پاک نهاد؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۲۳/۱۲/۹۰؛ تاریخ دفاع: خرداد ۱۳۹۲

بررسی مقایسه ای اثر مکمل کرستین، ویتامین ث و ترکیب کرستین و ویتامین ث بر عملکرد آندوتلیال، استرس اکسیداتیو، عملکرد ورزشی، شاخص های التهابی و آسیب عضلانی در ورزشکاران پسر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان. شماره طرح: ۳۹۰۳۵۸ ؛ مجری اول: دکتر غلامرضا عسگری؛ استاد راهنما: دکتر غیاثوند، دکتر پاکنهاد؛ مقطع: دکترا؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۳۰/۸/۹۰؛ تاریخ دفاع: ۳۰/۱۰/۹۰

ارتباط امتیاز کربوهیدرات رژیم غذایی با سندرم متابولیک در زنان معلم شهرستان لنجان. شماره طرح: ۳۹۰۲۸۳، مجری اول: فاطمه شیرانی، استاد راهنما: دکتر لیلا آزادبخت؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۷/۷/۹۰، تاریخ دفاع: شهریور ۱۳۹۱

اثر رژیم غذایی DASH بر سندرم متابولیک و اجزای متشکله آن در کودکان. شماره طرح: ۳۹۰۲۴۵ ؛ مجری اول: پروانه صانعی؛ استاد راهنما: دکتر اسماعیل زاده؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: تیر ماه ۱۳۹۰؛ تاریخ دفاع: ۲۱ آذر ماه ۱۳۹۱

بررسی تاثیر مکمل یاری با کلسیم و ویتامین D بر سطح عوامل التهابی و آدیپوسیتوکین ها در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲/ شماره طرح: ۱۹۰۱۳۶؛ مجری اول: مرجان تابش؛ استاد راهنما: آقای دکتر احمد اسماعیل زاده؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۱۳۹۰؛ تاریخ دفاع: آبان ۱۳۹۲.

بررسی اثر مصرف مکمل کرستین بر عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی، بیو مارکرهای التهابی، استرس اکسیداتیو و شاخص های کنترل گلیسمیک و ارتباط آن با سطح فعالیت فیزیکی در زنان مبتلا به دیابت نوع ۲/ شماره طرح: ۱۹۰۰۲۲؛ مجری اول: مریم زاهدی؛ استاد راهنما: دکتر رضا غیاثوند؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۲۸/۱/۹۱؛ تاریخ دفاع: شهریور ۱۳۹۱

بررسی ‌تأثیر مکمل سین بیوتیک بر اضافه وزن، عوامل خطرزای بیماری های قلبی عروقی و فاکتورهای التهابی در کودکان ۶ الی ۱۸ ساله مبتلا به اضافه وزن و چاقی. شماره طرح: ۱۸۹۱۳۹؛ مجری اول: صنم فرجیان؛ استاد راهنما: دکتر سید مرتضی صفوی؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۷/۷/۹۰؛ تاریخ دفاع: شهریور ۱۳۹۱

بررسی اثر محدودیت متوسط کربوهیدرات رژیم غذایی و جایگزینی آن با چربیها بر سطح آدیپوسیتوکین ها بیومارکرهای التهابی سرم و شاخص های مربوط به عملکرد آندوتلیال در زنان مبتلا به سندرم متابولیک. شماره طرح: ۱۸۹۰۷۴؛ مجری اول: سمیه السادات رجایی ؛ استاد راهنما: دکتر اسماعیل زاده ؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۲۳/۳/۹۰؛ تاریخ دفاع: ۲۷/۱۰/۱۳۹۰/

بررسی اثر مصرف شیر سویا بر شاخصهای التهابی، قلبی، عروقی-کلیوی، فیبرینولیتیک و استرس اکسیداتیو در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به نفروپاتی مرحله ۱ و ۲/ شماره طرح: ۱۸۵۱۹۰؛ مجری اول: مریم السادات میرآقاجانی؛ استاد راهنما: دکتر آزادبخت؛ مقطع: کارشناسی ارشد؛ رشته: علوم تغذیه؛ تاریخ تصویب: ۲۳/۳/۹۰؛ تاریخ دفاع: ۲۸/۶/۱۳۹۰/