انتشار مقاله اعضای هیات علمی در مجله Nutrition

 
مقاله ای با عنوان زیر از آقای دکتر اسماعیل زاده در مجله بین المللی Nutrition به چاپ رسید:
 
Meal frequency in relation to prevalence of functional dyspepsia among Iranian adults.‎
 
نتایج این مطالعه مقطعی حاکی از آن است که ارتباط معکوسی بین تعداد وعده ها و میان وعده های غذایی و خطر بیماری سوءهاضمه عملکردی و علائم این بیماری در بزرگسالان ایرانی وجود دارد. به عبارت دیگر در افرادی که تعداد وعده ها و میان وعده های بیشتری دارند، شیوع سوءهاضمه عملکردی، سیری زودرس، احساس پری بعد از غذا و درد ناحیه اپی گاستر کمتر است.
خلاصه این مقاله را در PubMed ببینید.